top of page
Untitled design (96) copy 3.png

Hva er Microblading?

Microblading  er en teknikk der man gjenskaper naturlige hårstrå. Et ultratynt blad brukes til å fylle pigment inn i epidermis, og fordi fargen blir injisert så nær hudens overflate beholder den en sylskarp og definert linje.Microblading  er en teknikk der man gjenskaper naturlige hårstrå. Et ultratynt blad brukes til å fylle pigment inn i epidermis, og fordi fargen blir injisert så nær hudens overflate beholder den en sylskarp og definert linje.Vi vil åpenhjertig tilby deg en gratis konsultasjon ,råd og tips ,samt tilby en totalt gjennomgang av hvordan prosessen foregår.

Yellow Black Modern Bold Bachelor Save the Date Invitation (10) copy 3.png

Før og etter Microblading

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

1-konsultasjon

Før behandlingen kan vi diskutere dine forventninger og ønskede resultater, og hva som er mulig å gjennomføre.
 Jeg vil ta en grundig analyse av din hudtone for å kartlegge hvilke pigmenter som vil passe best til din hud- og hårfarge.

Først vil jeg tegne opp din nye brynform med en blyant. På denne måte kan du bekrefte at jeg har forstått hvilken form og stil du ønsker før behandlingen starter.

3-Etterfyll

Etterfyllet må utføres innen 4 uker.Fargen vil kunne blekne etter første behandling er det nøvendig med etterfyll for å få et pent og holdbart resultat.

4-Vedlikehold etter behandling

Microblading vil falme litt over tid. Faktorer som soleksponering ,hudtype og hudfarge vil også påvirke ditt behov for etterfylling. Jeg anbefaler at du bestille en konsultasjon med meg 6 til 12 måneder etter fullført behandling. 

2-Prosedyren

5-Hvor lenge varer microblading?

Når alt er på plass får kunden se opptegningen, deretter starter selve prosessen med å ramme inn, dette vil kunne oppleves som litt ubehagelig for kunden, Behandlingen er ikke smertefri men helt overkommelig. Det er oppmålingen som tar tid, selve "microbladingen" går fort. 

Ved riktig oppfølging anslåes behandlingen å kunne vare 1 - 1,5 år etter refill 4 uker. Det er viktig at alle kunder kommer tilbake etter 4 uker for en refill.

Hva skjer etter behandlingen?

Arbeider med engangsutstyr og går ikke så dypt som hva en tattoo artist gjør, likevel skal dette behandles som et sår og for ikke å skade resultatet er det viktig å påføre etterbehandlings krem (dette får alle kunder etter behandling). Det vil komme en skorpedannelse som skal pleies og holdes fuktig ved hjelp av denne kremen. 
Under helbredelsen av huden vil man oppleve at fargen er sterkere/mørkere dagen etter, dette er pga skorpedannelsen.

Kløe og flassing kan oppstå under de første 7 dagene. Etter skorpen er borte vil man kunne føle at noe av pigmentet (fargen) forsvinner med, det er derfor man skal komme tilbake for etterfyll etter 4 uker.

bottom of page